headerana

transhome

Σύγκριση NOBEL με Άλλα Ηλιακά

1. Στους Συλλέκτες:
α) Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό σε όλα μας τα ηλιακά συστήματα χρησιμοποιούμε μεγαλύτερες συλλεκτικές επιφάνειες, οι οποίες είναι '' FULL ΕΠΙΛΛΕΚΤΙΚΕΣ '', με αποτέλεσμα να αυξάνεται κατακόρυφα η απόδοση.

Μεγαλύτεροι Συλλέκτες = Ταχύτερη θέρμανση του νερού = Άφθονο ζεστό νερό.

β) Στα 120 L προσφέρουμε 2,0 m2 επιλεκτική επιφάνεια αντί 1,5 m2 που προσφέρουν οι περισσότεροι. Στα 160 L 2,6 m2 και 3,0 m2 αντί 2,0 m2 που προσφέρουν οι ανταγωνιστές. Στα 200 L 3,0 ή 4,0 m2 αντί 2,5 m2 κ.ο.κ.

γ) Οι συλλέκτες έχουν την μεγαλύτερη δυνατή απορροφητικότητα (98% της ηλιακής ακτινοβολίας ) αποτελούμενοι από απορροφητική επιφάνεια επιλεκτικού φύλλου κράματος τιτανίου-αλουμινίου.

δ) Τα κρύσταλλα των συλλεκτών είναι άθραυστα (κρύσταλλο ασφαλείας tempered) με ειδικό στεγανωτικό- μονωτικό υλικό EPDM, για απόλυτη στεγανότητα περιμετρικά.

ε) Είναι κατασκευασμένοι εξωτερικά από αλουμίνιο ναυπηγικού τύπου με μονοκόμματο πλαίσιο, χωρίς ανεπιθύμητες εισροές νερού και υγρασίας στο εσωτερικό του και χωρίς διαβρώσεις εξωτερικά από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, έστω και ακραίες.

2. Στο Boiler:
α) Ως προς το boiler (υδροδοχείο) στην εσωτερική επικάλυψη του χάλυβα το Glass - εμαγιέ είναι διπλής επίστρωσης για να έχει μεγάλη αντοχή στη διάβρωση, ενώ οι περισσότεροι εννοούν πλαστικοποίηση με ρητίνες και επικάλυψη τιτανίου, τα οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα αποκολλούνται από το εσωτερικό του boiler και εμφανίζονται διαρροές.

β) Στο ΙΝΟΧ υπερηφανευόμαστε ότι χρησιμοποιούμε την ρομποτική μέθοδο συγκόλλησης και επιτυγχάνουμε στο boiler την μεγαλύτερη δυνατή αντοχή.

γ) Τo boiler κατασκευάζεται επίσης εξωτερικά με ναυπηγικού τύπου κράμα αλουμινίου, για μεγαλύτερη αντοχή στις διαβρώσεις και για όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ οι περισσότεροι προσφέρουν boiler με προβαμένη λαμαρίνα και περιορισμένη αντοχή στον καιρό και στον χρόνο.

3. Στη Βάση:
Η βάση στήριξης είναι η πιο ενισχυμένη της αγοράς, γιατί κατασκευάζεται από χαλύβδινο γαλβανισμένο και διαμορφωμένο έλασμα πάχους 2 mm.

Για επιπλέον λεπτομέρειες, απορίες ή διευκρινήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

visa mastercard maestrovbv  securecode