headerana

transhome

Έχετε απορίες; Σας απαντάμε σε 24 ώρες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@anastasiadisbros.gr .
Θα παρακαλούσαμε να αναφέρετε στο email σας, το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σας με σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Καλάθι αγορών

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ψάξτε στο e-shop

ΕκτύπωσηEmail

Inventor Premium PR1VI32-12WF/PR1VO32-12 Κλιματιστικό τοίχου inverter 12.000Btu/h A++/ Α+++ Ιονιστή & Wi-fi

Κατηγορία: Κλιματιστικά

Κωδικός: PR1VI32-12WF / PR1VO32-12

Διαθεσιμότητα: Παράδοση 1 εως 3 ημερες

Τιμή πώλησης 473,00 €
Παράδοση 1 εως 3 ημερες
Περιγραφή

inventor logo 2

 • Τύπος λειτουργίας: Inverter
  Ψυκτική απόδοση (Btu/h): 12000 (3800-14200)
  Θερμική απόδοση (Btu/h): 13000 (3700-14400)
  Ενεργειακή κλάση ψύξης: Α++
  Ενεργειακή κλάση θέρμανσης: Α+
  Ενεργειακή κλάση θέρμανσης (Ελλάδα): A+++
  Λειτουργία Follow Me
  Λειτουργία Ιονιστή
  Φίλτρα καθαρισμού αέρα
  Wi-Fi Standard

H σειρά κλιματιστικών Inventor Premium εγγυάται μέγιστες επιδόσεις και ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας χάρη στο ψυκτικό υγρό R32. Χάρη στον ενσωματωμένο ιονιστή και το φίλτρο τριπλής δράσης, μπορείτε να απολαύσετε καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, απαλλαγμένο από μικρόβια και οσμές.

Επιπλέον η εξελιγμένη χρυσή υδροφιλική επικάλυψη (Golden Fin) στην εσωτερική και εξωτερική μονάδα εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και απόδοση του κλιματιστικού σας. Χάρη στην αντιδιαβρωτική σύσταση της υδροφιλικής επικάλυψης, αυξάνεται η ανθεκτικότητα της εξωτερικής μονάδας σε διαβρωτικά στοιχεία όπως βροχή και αλμυρός αέρας, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνεται η διαδικασία απόψυξης ενισχύοντας έτσι την απόδοση θέρμανσης. Επωφεληθείτε από την χρυσή προστασία της εσωτερικής μονάδας και αποτρέψτε την αναπαραγωγή και εξάπλωση βακτηριδίων στο χώρο, δημιουργώντας ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά

 • Τεχνολογία All DC Inverter: αποτελεσματική επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας. Σταθερή και αποδοτική λειτουργία ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες με εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60% συγκριτικά με τα συμβατικά κλιματιστικά.
 • Αναμονή 1W: κατανάλωση ρεύματος 1W σε λειτουργία αναμονής για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Λειτουργία έξυπνης προθέρμανσης: το αισθητήριο του εσωτερικού στοιχείου ελέγχει τον εσωτερικό ανεμιστήρα και εμποδίζει την εισροή ψυχρού αέρα στο δωμάτιο κατά την εκκίνηση σε λειτουργία θέρμανσης.
 • Λειτουργία αντιστάθμισης θερμοκρασίας: η θερμοκρασία που αντιλαμβάνεται το αισθητήριο της εσωτερικής μονάδας μπορεί να διαφέρει από την πραγματική θερμοκρασία του χώρου μας, λόγω της θέσης εγκατάστασης της μονάδας σε μεγάλο ύψος. Με αυτή την λειτουργία ελαχιστοποιούμε την διαφορά και πετυχαίνουμε τις καλύτερες συνθήκες στο χώρο.
 • Λειτουργία ψύξης σε χαμηλές θερμοκρασίες: παρέχει αποτελεσματική και αποδοτική λειτουργία ψύξης σε χώρους όπου απαιτούνται ειδικές συνθήκες, ακόμα και στους -15°C.
 • Εσωτερικός ανεμιστήρας 12 ταχυτήτων: έως και 12 στάδια ταχυτήτων εσωτερικού ανεμιστήρα για άνετη ροή αέρα στο χώρο.
 • Εξωτερικός ανεμιστήρας 5 ταχυτήτων: σταθερή λειτουργία και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Λειτουργία Follow Me: χάρη στον έξυπνο αισθητήρα που είναι τοποθετημένος στο τηλεχειριστήριο, η μονάδα ρυθμίζει τη θερμοκρασία του χώρου στο σημείο που βρίσκεται το ασύρματο χειριστήριο, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες εκεί που τις θέλετε.
 • Λειτουργία Turbo: επιτυγχάνεται η γρηγορότερη ψύξη του χώρου.
 • Λειτουργία Ύπνου: προσαρμόζει τη θερμοκρασία του δωματίου για ιδανικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της νύχτας και εξασφαλίζει υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Λειτουργία Mute: απενεργοποίηση του ήχου των πλήκτρων και της οθόνη του κλιματιστικού για έναν ήσυχο και άνετο ύπνο.
 • Λειτουργία Ultra Silence: απολάυστε την αίσθηση της απόλυτης ησυχίας στο χώρο σας.
 • Ιονιστής: παράγει αρνητικά ιόντα τα οποία αποβάλλουν μεγάλη ποσότητα ενέργειας που εξαλείφει μυρωδιές, σκόνη και καπνό, δημιουργώντας καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα.
 • Φίλτρο τριπλής δράσης:  με Vitamin C, Silver Ion και Cold Catalyst, προστατεύει το δέρμα και βελτιώνει τον αέρα. Φιλτράρει τον αέρα, μειώνοντας βακτήρια και μικρόβια, απορροφά μυρωδιές και βλαβερά αέρια (π.χ. φορμαλδεΰδη, ασταθείς οργανικές ενώσεις) προστατεύει το δέρμα σας και βελτιώνει τον αέρα.
 • Φίλτρο αποστείρωσης HEPA: απομακρύνει ακόμα και την πιο μικρή ποσότητα σκόνης από τον αέρα. Ακόμα, αποβάλλει τα μικρόβια μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες αλλεργιών και ασθενειών, διασφαλίζοντας καθαρό αέρα στο χώρο σας.
 • Φίλτρο υψηλής πυκνότητας: έως και 40% μεγαλύτερη απορρόφηση σκόνης, προστατεύοντας πιο αποτελεσματικά την εσωτερική μονάδα και εξασφαλίζοντας ακόμα πιο καθαρό και υγιεινό αέρα στο χώρο σας.
 • Αυτόματη κίνηση περσίδων: εξασφαλίζει τη σωστή κατανομή του ψυχρού ή θερμού αέρα στο χώρο σας.
 • Αποθήκευση θέσης περσίδας: η οριζόντια περσίδα αυτόματα θα κινηθεί στην ίδια θέση που την είχατε ρυθμίσει την τελευταία φορά που ενεργοποιήσατε τη μονάδα.
 • Αυτόματη επανεκκίνηση: μετά από διακοπή ρεύματος η μονάδα τίθεται ξανά σε λειτουργία αυτόματα στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.
 • Αυτοκαθαρισμός: μειώνει την ανεπιθύμητη υγρασία στην εσωτερική μονάδα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας ψύξης.
 • Λειτουργία έκτακτης ανάγκης: σε περίπτωση που ο αισθητήρας θερμοκρασίας παρουσιάσει πρόβλημα, στην οθόνη του κλιματιστικού θα εμφανιστεί ένας κωδικός προστασίας. Η κλιματιστική μονάδα θα συνεχίσει να λειτουργεί έως την επίλυση της βλάβης.
 • Αυτοδιάγνωση: σε περίπτωση που παρουσιαστεί ασυνήθιστη συμπεριφορά, η μονάδα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα ώστε να προστατευθεί το σύστημα. Μετά από λίγο θα εμφανιστεί στην οθόνη κωδικός προστασίας για άμεση επισκευή.
 • Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού υγρού: σε περίπτωση διαρροής ψυκτικού υγρού θα εμφανιστεί η ένδειξη “EC” στην οθόνη της κλιματιστικής μονάδας και θα διακοπεί αυτόματα η λειτουργία της μονάδας.
 • Προγραμματισμός: ρυθμίστε την αυτόματη ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση εντός του 24ώρου.
 • Hotel Menu: με το τηλεχειριστήριο, ο διαχειριστής των μονάδων έχει πρόσβαση σε ένα ειδικό menu, μέσω του οποίου ρυθμίζει χρήσιμες παραμέτρους της λειτουργίας του κλιματιστικού και με αυτό τον τρόπο μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια έως και 70%, αλλά και να διασφαλίσει την μακρόχρονη και σωστή λειτουργία των κλιματιστικών μονάδων.
 • Wi-Fi Standard: σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο Wi-Fi Module, η εφαρμογή INVmate εξελίσσει τη λειτουργία του κλιματιστικού και με το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet ελέγχετε εύκολα και γρήγορα την θερμοκρασία όπου και αν βρίσκεστε.
 • ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΨύξηΘέρμανση
  Απόδοση στο χώρο      
    Ελάχιστη απόδοση (Btu/h) 3800 3700
    Ονομαστική απόδοση (Btu/h) 12000 13000
    Μέγιστη απόδοση (Btu/h) 14200 14400
  Εποχιακός συντελεστής απόδοσης (SEER) 6,1
  Εποχιακός συντελεστής απόδοσης (SCOP) – Average zone 4,0
  Εποχιακός συντελεστής απόδοσης (SCOP) – Hot zone 5,1
  Ενεργειακή κλάση – Average zone A++ A+
  Ενεργειακή κλάση – Hot zone A++ A+++
  Ετήσια κατανάλωση (kWh/a) 201 714
  Εγγυημένο εύρος λειτουργίας (°C) -15 έως +50 -15 έως +30
  ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑΕσωτερική ΜονάδαΕξωτερική Μονάδα
  Επίπεδο θορύβου (dB(A)±3) 21-26-30-40 55,5
  Διαστάσεις (ΠxΥxΒ) (mm) 805 x 285 x 194 700 x 550 x 275
  Καθαρό βάρος (kg) 7,5 22,7
  Τύπος προϊόντος All DC Inverter (Rotary)
  Ιονιστής
  Αφύγρανση
  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  
  Διάμετρος (Υγρού/Αερίου) (in) 1/4¨ – 3/8¨
  Μέγιστο μήκος (m) 15
  Μέγιστη υψομετρική διαφορά (m) 10
  Ψυκτικό μέσο R32
  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ  
  Εγγύηση αντιπροσωπείας 10 χρόνια για μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη και 10 χρόνια για το συμπιεστή

  Για χώρους έως (m2)

  13-18

visa mastercard maestrovbv  securecode